Egyéb kategória bejegyzései

A hardver részletes feltárása lshw és lsusb parancsokkal Linux alatt

A hosszú cím 2 „egyszerű” parancs kimenetét tárgyalja. Carla Schroder cikke, A hardver részletes feltárása lshw és lsusb parancsokkal Linux alatt abban nyújt segítséget, hogy a két említett paranccsal hogyan lehet könnyedén felderíteni gépünk hardverét. Ahogy az előszóban figyelmeztet, könnyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Share
Kategória: Egyéb | Címke: , | Hozzászólás most!

Öreg laptop – szó szerint – új élet

Ez a cikk egy különlegesség. A számítástechnika fejlődésének felgyorsulásával előtérbe került az elavult, régi eszközök újrahasznosításának kérdése. parnote egy olyan lehetőséget ismertet, ami régi laptopok segítségével újraélesztő eszközt biztosít elérhető áron: Öreg laptop – szó szerint – új élet. Az eredeti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Share
Kategória: Egyéb, Magazin | Címke: , , | Hozzászólás most!

A LinuxQuestions.org Tagok Választása Díj 2013

Ma már szinte minden valamit is magára adó on-line folyóírat szavazást rendez az előző év különféle alkalmazásainak népszerűségéről. A Linuxquestions.org szavazásának végeredményét ismerteti ez a cikk: A LinuxQuestions.org Tagok Választása Díj 2013. Az eredeti írás: 2013 LinuxQuestions.org Members Choice Awards.

Share
Kategória: Egyéb, Magazin | Címke: , , | Hozzászólás most!

Beköszöntő

Üdvözöljük a pclos.janu.hu honlapon! Ezen a honlapon a PCLinuxOS Magazine-ben megjelent cikkek, más kiadványok (nem csak a Magazine-ból) magyar fordításai érhetőek el. Bár a fordítások folyamatosan készülnek, kapacitásunk igen szerény. Ha kedvet érez/érzel cikkek, kiadványok fordításához szívesen vesszük jelentkezését/edet.

Share
Kategória: Egyéb | Hozzászólás most!