augusztus

A hónap slágere az irodai szoftverek… Több cikk is a LibreOffice képességeinek növelésével foglalkozik (ami lényegében az OpenOffice lehetőségeivel is egybevág), de most 2 cikk született az inkscape sorozathoz. A gtkdialog 5. része valószínűleg ebben a sorozatban az utolsó, hacsak critter nem talál ki még valamit.

Inkscape üdvözlőlap Bár még messze van a „szeretett ünnepe” Meemaw már most megmutatja, hogyan lehet karácsonyfa díszeket ábrázoló üdvözlő lapot készíteni.

LibreOffice képességeinek kiterjesztése Az igazán robusztus irodai programcsomag képességeit különféle kiegészítőkkel lehet kiterjeszteni. Ebben a cikkben a kiterjesztések helyét és beépítését ismerhetjük meg.

További sablonok: LibreOffice Plus! Hogyan hasznosítható a Google Docs sablonja helyileg a LibreOffice-ban.

LibreOffice makrók Nem lenne teljes a LibreOffice irodai programcsomag makrók nélkül. zerocool egy egyszerű feladaton keresztül mutatja be a Calc makrózási lehetőségeinek egy kis részét.

Programozás Gtkdialog-gal, ötödik rész Ebben a, valószínűleg utolsó, részben egy jegyzetfüzet készül el, akaratlanul is kiegészítve Meemaw hasznos kis eszközökről szóló sorozatát.

Inkscape logó szerkesztés Ebben a cikkben egy beszkennelt logó kijavításának folyamatát ismerhetjük meg.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .