december

A PCLinuxOS Magazine e havi száma már az évvégi hangulatot tükrözi. A szerkesztőség tagjai (parnote és Meemaw) már ajándékozási ötletekkel álltak elő. A cikkek is egyfajta ünnepi hangulatot tükröznek.

Inkscape oktató: darabolt szöveg. A karácsonyi készülődésben nem szabad elfeledkezni a távol élő szeretteinknek küldhető képeslapról. Meemaw cikke egy érdekes hatást mutat be több változatban.

Repo mustra: gitáros programok. Ma már a számítástechnika nem csak az adatfeldolgozás eszköze, hanem még a művészetek terén is hasznos segédeszköz. CgBoy a PCLinuxOS tárolójában fellelhető, gitározást segító programjait mutatja be.

YouTube lejátszási listák letöltése youtube-dl-lel. Amikor szeretteinknek saját összeállítású DVD-t szeretnénk készíteni… Már nem akadály.

Inkscape oktató: szöveg manipulálása burkológörbével. A cím magáért beszél. A bemutatott példa egy virág csupa szövegből.

Tip Top Tips: média fájlok mentése eszközre, megfelelö sorrendben. Ezzel a módszerrel nem az operációs rendszer, hanem Te határozod meg a fájlok sorrendjét.

Share