Biztos fájltörlés: látja, nem látja… Reménykedj!

A múlt hónapban parnote részletesen foglalkozott a törölt fájlok visszaállításának lehetőségével. Ennek kapcsán felmerült benne a gondolat, hogy ezt a lehetőséget nem csak ő, hanem más, esetleg nemkívánatos személy is alkalmazhatja olyan fájlokon, amit nem véletlenül, vagy tévedésből törölt ki. A témának alaposan utánanézett, és a tőle szokásos részletességgel ki is fejtette mondanivalóját: Biztos fájltörlés: látja, nem látja… Reménykedj!

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!!!

A cikkben leírt megoldások és ismertetett programok véglegesen megsemmisítenek adatokat, állományokat – legalábbis egyszerű eszközökkel nem állíthatóak vissza (beleértve parnote márciusi cikkében leírtakat is)! Éppen ezért külön is felhívjuk a figyelmet arra, hogy az esetleges kísérletezés során IGEN KÖRÜLTEKINTŐEN kell eljárni!

A cikkíró igyekezett a legnagyobb gondossággal eljárni, de természetesen maradhatott az ismertetettekben tévedés. Sem a cikk szerzője, sem fordítója, de e honlap szerkesztője sem vállal felelősséget a leírtak használata során keletkezett esetleges elégtelenségekért, károkért.

Share
A bejegyzés kategóriája: Magazin
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .