Fájlátvitel eszközök között

Meemaw válogatása. Jó sok alkalmazást felsorol, de nem teljes a kép. Erről nem ő tehet, hanem azok, akik ilyen hatalmas mennyiséget „gyártottak”: Fájlátvitel eszközök között. A cikk azért is érdekes, mert a szerző nem KDE-t használ, így segítségre volt szüksége (ezt írta is). Maga a cikk apropója? Például az, hogy szinte teljesen kivesztek a fényképalbumok, telefonunkon (vagy tableten) mutogatjuk szeretteink képét, más digitális fotókat. Android-os (vagy éppen iOS-es) eszközön olvasunk e-book-ot, határidő naplónk is digitális…

Szerkesztői megjegyzés: MeeMaw nem említi a WiFi Droid-ot. Ez az egyik legjobb alkalmazás, és ablakkezelő független, mert böngésző kell a számítógépes oldalon. Méret korlátozás nincs benne, de a telefon SD-kártyájára nem enged írni. Én úgy használom, hogy a telefon (na meg a tablet) „letöltések”-be másolom, majd a Total Commander Androis-os változatával az SD kártyára mozgatom. Egyetlen feltétel, hogy a két eszköznek egy alhálózaton kell lennie. Működik 2 Android-os eszköz között is, de nem próbáltam ki.

Share
A bejegyzés kategóriája: Magazin
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .