Google Photos: beetetés és bevágás

A Google Photos döntött a korlátlan fotótárolási szolgáltatás beszüntetéséről. A következő év (2021) júniusától a felhasználók 15 GB területre lesznek korlátozva.

Lehet ezt megértéssel is fogadni, de Thomas Hawk 2020. novemberi blogja (amit a PCLinuxOS Magazine engedéllyel közöl) sokkal inkább a Google üzleti magatartásának vonatkozásairól beszél: Google Photos: beetetés és bevágás. Alapvetően nem az a szerző problémája, hogy 15 Gb-ban korlátozzák ezen túl az ingyen használható tárhely mértékét, hanem az az üzleti magatartás, amivel először megölte a konkurenciát, majd korábbi ígéretét eldobva, fizetőssé teszi a nagyobb tárhely használatát.

15 Gb csak látszólag nagy. A mai fotó fájlok méretei már olyanok, hogy elég hamar betelhet, szinte észre sem vesszük, milyen hamar. Nincs más hátra, mint a világnak keresnie kell más megoldást. E szám másik cikke foglalkozik a témával.

Share
A bejegyzés kategóriája: Magazin
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

One Response to Google Photos: beetetés és bevágás

  1. Visszajelzés: Google Photos alternatívák | PCLinuxOS janu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .